Rendelőnk telefonszáma:

+36 1 445 0011

Amennyiben a szám foglalt kérjük hívja a központi recepciónkat az alábbi elérhetőségen

+36 1 700 3930

Fehérvári Dental Fogászat Budapest

Fogorvosaink és munkatársaink

A Fehérvári Dental fogászati rendelő fogorvosai egytől-egyig kiváló szakemberek és ismerje meg további munkatársainkat.
 
Fogfehérítés, fogkő eltávolítás?
 
Fogpótlás készítése, esetleg fog implantátum beültetése?

 
Fogorvosainknak egyik sem okoz problémát, az általános fogászati ellátás mellett a szájsebészet területén is jártas és nagyfokú tapasztalattal rendelkező szakemberek minden esetben az Ön számára legjobb megoldást javasolják és valósítják meg.

Magasan képzett orvosaink kellő tapasztalattal rendelkeznek ahhoz, hogy biztosítsák Önt arról, hogy a legjobb helyen van, igyekeznek a lehető legkevesebb kellemetlenséggel járó kezeléseket biztosítani pácienseik számára.

Fogorvosainknak fontos a félelem mentes kapcsolat kialakítása. Minőségi szolgáltatást nyújtanak barátságos fogadtatásban, elérhető árakon.  

Jöjjön el hozzájuk, nem fog csalódni!

Dr. Ahmed Mowla - Vezető Fogorvos, Master of biomemetic Dentistry

Dr. Ahmed Mowla

Vezető Fogorvos, Master of biomemetic Dentistry

A páciensek elégedettsége kap fő prioritást munkám során. Célom, hogy betegeim megfelelő tájékoztatást kapjanak és örömmel távozzanak fogorvosi székemből. A fájdalommentes gyógyítás a mottóm, nagyon fontosnak tartom a sikeres kezelés elérésében. Tanulmányaimat a Debreceni Egyetem Fogorvostudomány Karán végeztem, azóta is napi szinten fejlesztem magam. Esztétikai- és Konzerváló fogászat, gyökérkezelési beavatkozások esetében, valamint gyermekfogászat igénye szerint keressenek bátran.

bővebben
Dr. Gyenes Csilla - Fogszakorvos (Konzerváló fogászat és Fogpótlástan)

Dr. Gyenes Csilla

Fogszakorvos (Konzerváló fogászat és Fogpótlástan)

Dr. Gyenes Csilla a Jazmin Dental Clinicben folytatja a rendelését. Bejelentkezés az alábbi telefonszámon lehetséges: +36 20 272 3024 Egyetemi tanulmányaimat a Debreceni Egyetem Fogorvostudományi Karán végeztem. Szakvizsgámat konzerváló fogászat és fogpótlástanból szereztem. Főbb érdeklődési területeim a fogmegtartó kezeléseken alapszanak, ezen belül esztétikus tömések, gyökérkezelés, fogpótlások készítése, fogínygyulladás gyógyítása.

bővebben
Dr. Palotás Csaba - Dento-alveolaris szájsebész szakorvos

Dr. Palotás Csaba

Dento-alveolaris szájsebész szakorvos

Előre láthatólag 2024. szeptemberéig Dr. Palotás Csaba kizárólag a Flórián Dentalban fogadja a pácienseket. 2007-ben diplomáztam a Szegedi Tudományegyetem Fogorvostudományi Karán, ezt követően rezidensként ugyanitt dolgoztam 2010-ig, majd másfél év dániai munka után itthon szereztem meg a szakvizsgámat dento-alveoláris sebészetből. 2020-ban csatlakoztam a Fehérvári Dental csapatához, ahol szájsebészként dolgozom, legfőbb feladatom a foghúzások, bölcsességfogműtétek, csontpótlások és implantáció végzése egy kiváló csapat tagjaként.

bővebben
Dr. Lévai Zsófia - Dento-alveoláris sebész

Dr. Lévai Zsófia

Dento-alveoláris sebész

Tanulmányaimat a Pécsi Általános Orvostudományi Egyetem Fogorvos Szakán végeztem. Diplomám megszerzése után fogmegtartó kezelésekkel és esztétikus fogászattal foglalkoztam. A későbbiekben a Fejér Megyei Szent György Kórházban voltam rezidens az Arc Állcsont és Szájsebészeti osztályon. Képzésemet a Semmelweis Egyetem Szájsebészeten folytattam, majd kiválóan megfelelt eredménnyel sikeres szakvizsgát tettem. Fő szakterületem a sebészi fogeltávolítás, implantátum beültetés, csontpótlás, rögzített és kivehető fogpótlások készítése.

bővebben
Dr. Sarhan Khalid - Fogorvos

Dr. Sarhan Khalid

Fogorvos

2017-ben végeztem a Szegedi Egyetem Fogorvostudományi karán, Cum Laude eredménnyel. Ugyanezen évben kezdtem meg fogszabályozás rezidensi pályafutásomat az egyetemi tanszéken. Türelemmel, kedvességgel és megértéssel fordulok pácienseimhez. Fogszabályozó fogorvosként célom a tökéletes mosoly megteremtése a pácienseim számára a legújabb kezelési tervek alapján.

bővebben
Dr. Ceglédi Laura - Fogorvos

Dr. Ceglédi Laura

Fogorvos

Munkám során nagy hangsúlyt fektetek a páciensek megfelelő tájékoztatására és az egyes munkafolyamatok részletes elmagyarázására, ami megnyugtató számukra és megalapozza a megfelelő bizalmat egymás között. Másik kulcsfontosságú tényező a kezelések során a precizitás, amely a 10 éven át tartó versenysportnak köszönhetően szerves része lett az életemnek minden területen. Várom szeretettel ha szimpatikusnak talál és bízom benne, hogy megoldást találunk mindenre.

bővebben
Dr. Kamalian Abed - Fogorvos

Dr. Kamalian Abed

Fogorvos

2016-ban végeztem a Semmelweis Egyetemen és azóta fogorvosként dolgoztam szerte az országban. 2021 óta dolgozom a Fehérvári Dentalban. Szenvedélyem, hogy a betegeimet boldoggá tegyem, illetve, hogy kényelmessé tegyem számukra a kezelést, miközben a fogászat minden területén precíz szolgáltatást nyújthatok. Valamennyi fogászati ​​kezelést szívesen végzek, de legjobban szájsebészeti ​​műtéteket szeretek végezni. Éppen ezért folyamatos továbbképzésekkel tartom naprakészen az ismereteimet. Többek között, ezért is végeztem el a Duisburg-Esseni Egyetemen Szájsebészet és Implantológia mester szakát Németországban.

bővebben
Dr. Erdélyi Vivien Gisela - Fogorvos

Dr. Erdélyi Vivien Gisela

Fogorvos

Tanulmányaimat a Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Karán és a freiburgi Albert-Ludwigs Egyetemen végeztem. Németországi tanulmányaim során elsajátítottam a német szakmai nyelvet és megismertem a szakma legmodernebb technológiáit.

bővebben
Dr. Bátori Nikoletta Gréta - Fogorvos

Dr. Bátori Nikoletta Gréta

Fogorvos

Diplomámat a Semmelweis Egyetemen szereztem meg. Nagyon fontosnak tartom, hogy kis pácienseim félelemtől, szorongástól mentesen és mosolyogva távozzanak a kezelés után. Célom professzionális szolgáltatást nyújtani minden hozzám fordulónak.

bővebben
Kilián-Lacza Vivien - Vezető fogászati asszisztens

Kilián-Lacza Vivien

Vezető fogászati asszisztens

2020 elejétől a Fehérvári Dentálban, vezető asszisztens pozíciót töltök be. Előtte 3 évig asszisztensként erősítettem rendelő hálózatunk munkáját. Elsősorban azt tartom a legfontosabbnak hogy pácienseinkkel bizalom alakuljon ki.

bővebben
Tóth Annamária - Fogászati asszisztens

Tóth Annamária

Fogászati asszisztens

Idén csatlakoztam a Fehérvári Dentál kiváló csapatához. Szeretem, hogy a kezelések nálunk jó hangulatban, odafigyeléssel telnek. Ez egy igazán páciens központú hely, ahol kedvességgel és empátiával állunk nemcsak a betegekhez, de egymáshoz is. Immáron a munkám számomra igazi hivatás lett. Mindennapjaim során fontos számomra, hogy ne csak az orvos szakszerű segítőtársa legyek, de mosollyal és megértéssel fogadjam a szorongó felnőtteket és gyerekeket.

bővebben
Bognár Fanni - Fogászati asszisztens

Bognár Fanni

Fogászati asszisztens

2020 júniusában szereztem meg fogászati asszisztens végzettségemet, amit a Szegedi Tudományegyetem Kossuth Zsuzsanna Szakgimnázium és Szakközépiskolában végeztem. 2023 szeptember végén kerültem a Fehérvári Dentálhoz egy remek csapat tagjaként. Számomra fontos a folyamatos tanulás, amit a végzettségem megszerzése után is folytatok különböző szakmai továbbképzésekkel, illetve munkahelyemen dolgozó orvosoktól és asszisztensektől.

bővebben
Hellinger Krisztina - Fogászati asszisztens

Hellinger Krisztina

Fogászati asszisztens

Munkám során mindig törekszem a precizitásra és a pontos munkavégzésre. Úgy érzem a fogászat számomra nem csak munka, hanem hivatás, amit nagy elkötelezettséggel végzek nap mint nap. A páciensekkel a kezelések során jó kapcsolatot alakítok ki mosolygós és empatikus természetem miatt.

bővebben
Balog Tünde - Fogászati asszisztens

Balog Tünde

Fogászati asszisztens

Mosolygós és humoros személyiségemmel igyekszem a lehető legkellemesebb légkört biztosítani pácienseink számára. Nagyon fontosnak tartom, hogy jó kapcsolat legyen a kezelőorvos és asszisztense között, hiszen így tudunk barátságos, nyugodt környezetet kialakítani.

bővebben
Kalmár Dóra - Fogászati asszisztens, dentálhigiénikus

Kalmár Dóra

Fogászati asszisztens, dentálhigiénikus

Lassan tíz éve dolgozom fogászati asszisztensként és dentálhigiénikusként. 2021 óta erősítem a Fehérvári Dentál csapatát. Nagyon fontosnak tartom, hogy a páciensek a lehető legkellemesebben érezzék magukat a kezelés alatt. Egy kedves mosoly tapasztalatom szerint többet ér, pár bíztató szónál.

bővebben
Váradi Zoltán Péter - Páciens koordinátor

Váradi Zoltán Péter

Páciens koordinátor

Ezidáig minden munkahelyemen emberekkel dolgoztam, de itt találtam meg azt a csapatot akik ugyanarra törekednek mint én. Orvosainkal és asszisztenseinkel egy csapatként dolgozva szeretnénk elérni azt, hogy minden igényt kielégítő kezelést kapjanak új es régi pácienseink egyaránt.

bővebben
Györgyi Andrea - Páciens koordinátor

Györgyi Andrea

Páciens koordinátor

Tekintve, hogy akár gyermek, akár felnőttkorban a fogászat sok ember számára nem kellemes hely, páciens koordinátorként fontosnak tartom, hogy már az érkezésük pillanatában pozitív és vidám légkört biztosítsak betegeink számára. Mindig legjobb tudásom szerint igyekszem megválaszolni pácienseink kérdéseit személyesen, illetve telefonon/ e-mailben is, hogy felkészülten érkezhessenek a rendelésre. Célom, hogy biztosítsam pácienseinket arról, hogy profi és megbízható szakembereket választottak, valamint, hogy bevonjam őket a rendelőnket átjáró családias hangulatba.

bővebben

Visszahívást kérek


Fehérvári Dental fogászati szakrendelő

Szolgáltatásaink

Szolgáltatásaink

Tekintse át, hogy milyen szolgáltatásokat vehet igénybe fogorvosaink segítségével!

Megnézem
Fogorvosaink

Fogorvosaink

Fogorvosaink és munkatársaink várják, hogy szakszerű segítséget nyújtsanak a panaszaira.

Megnézem
Időpontfoglalás

Időpontfoglalás

Időpontot kérek fogorvosi kezelésre vagy szűrésre!

Megnézem
Kapcsolat

Kapcsolat

Írja meg miben segíthetünk és szívesen visszahívjuk!

Megnézem