Rendelőnk telefonszáma:

+36 1 445 0011

Amennyiben a szám foglalt kérjük hívja a központi recepciónkat az alábbi elérhetőségen

+36 1 700 3930

Digitális képalkotás

Napjainkban nélkülözhetetlen fontosságúvá vált a digitális képalkotás. Rendelőnkben CT, panoráma röntgen és tele röntgen felvételt is tudunk készíteni, így kényelmesen gyorsan meg tudjuk tervezni a kezeléseket pácienseinkkel.

Igyekszünk mindig lépést tartani a tudomány és a technika fejlődésével, arra törekszünk, hogy korszerű gépeink és szakmai tudásukról méltán elismert dolgozóink a legmagasabb minőségű szolgáltatást nyújthassák. A CT felvételeket CD- re írjuk ki vagy pendrive-ra tudjuk feltenni Önöknek.

 

Dentium “Rainbow™ CT”

fogászati CT az egyik legfontosabb diagnosztikai eszköz a páciens ellenőrzése és kezelése során.

Ezért fontos egy olyan CT eszköz a rendelőbe, amellyel széles FOV méret és torzításmentes képek segítségével pontosan diagnosztizálni tudják a pácienst.

Ezen igények kielégítése érdekében a Dentium bevezette a rainbow ™ CT-t, egy röntgendiagnosztikai rendszert, amely megkönnyíti a klinikán történő gyors képalkotást, és egyszerű diagnosztizálást.

A rainbow ™ CT egy 3 az 1-ben rendszerből áll, amely CBCT, Panoráma és Teleröntgen képeket biztosít a fogászati képalkotáshoz. FOV 16X10 cm-es képek készíthetők egyszerre, így tiszta képet kaphatunk a felső és az alsó állcsontról, valamint a posterior és a TMJ régiókról.

Az úgynevezett képfűzéses technika lehetővé teszi a kívánt diagnosztikai terület beállítását a teljes maxillofacialis területen. Lehetőség van a Sinus területének, valamint az alsó maxilláris és az állcsont könnyű és pontos felvételére. Ezt biztosítja a legnagyobb FOV 16X10 és 16X18 cm (képfűzéses) képeket.

panorámaképet az optimális ívpályát és a képrekonstrukciós algoritmust alkalmazva tiszta, és zaj nélküli képet kapunk a teljes területen, és az elülső régiókról, mely lehetővé teszi a pontos diagnózist.

A Dentium által diagnosztizálásra kifejlesztett rainbow ™ 3D Viewer programot több orvossal együttműködve készítették, hogy a komplex és bonyolult funkciókat könnyebbé tegyék  azoknak az orvosoknak, akik újak a CT használatában.

A képalkotás időtartama:

Minden egyes vizsgálat körülbelül 20 percet vesz igénybe az anyag átadásával együtt.

Áraink:

 


 
Aktuális akcióinkat ide kattintva megtekintheti.
 

 


Visszahívást kérek


Fehérvári Dental fogászati szakrendelő

Szolgáltatásaink

Szolgáltatásaink

Tekintse át, hogy milyen szolgáltatásokat vehet igénybe fogorvosaink segítségével!

Megnézem
Fogorvosaink

Fogorvosaink

Fogorvosaink és munkatársaink várják, hogy szakszerű segítséget nyújtsanak a panaszaira.

Megnézem
Időpontfoglalás

Időpontfoglalás

Időpontot kérek fogorvosi kezelésre vagy szűrésre!

Megnézem
Kapcsolat

Kapcsolat

Írja meg miben segíthetünk és szívesen visszahívjuk!

Megnézem