Rendelőnk telefonszáma:

+36 20 417 0167

Amennyiben a szám foglalt kérjük hívja a központi recepciónkat az alábbi elérhetőségen

+36 1 700 3930

Dr. Lochmüller Júlia

Fogorvos

Dr. Lochmüller Júlia - Fogorvos
 

Fogorvosi tanulmányaim a Semmelweis egyetem Fogorvostudományi Karán végeztem. Az itt eltöltött időszak alatt vált világossá számomra, hogy a gyermekfogászat az az egyik szakterület amivel a jövőben foglalkozni szeretnék.

Közvetlenül a diplomám megszerzését követően folytattam a tanulmányaimat, annak érdekében hogy minél relevánsabb tudásra és tapasztalatra tegyek szert ezen a szakterületen.

A gyermekfogászat mellett a fogszabályozás a másik szakterület amelyet nagy érdeklődéssel követek. A jövőbeli terveim között szerepel ezen területre való szakosodás is. Nagy örömöt okoz számomra a gyermekek felvilágosítása a megelőzés fontosságát illetően, hiszen a prevenció nemcsak és kizárólag a tejfogak kondíciójának megőrzése érdekében fontos, hanem a maradó fogazat megóvásért is.

Különösen fontosnak tartom hogy fiatal kortól tegyük rendszeressé a fogászati látogatást, hiszen így egyrészt megelőzhetjük a nagyobb problémákat, illetve elérhetjük a preventív viselkedésre való nevelést is.

Szívesen látok el felnőtt pácienseket egyaránt a gyermekek mellett. Főként esztétikus tömések készítésére illetve szájhjigéniai kezelésekre várom betegeimet.

Fehérvári Dental fogászati szakrendelő

Szolgáltatásaink

Szolgáltatásaink

Tekintse át, hogy milyen szolgáltatásokat vehet igénybe fogorvosaink segítségével!

Megnézem
Fogorvosaink

Fogorvosaink

Fogorvosaink és munkatársaink várják, hogy szakszerű segítséget nyújtsanak a panaszaira.

Megnézem
Időpontfoglalás

Időpontfoglalás

Időpontot kérek fogorvosi kezelésre vagy szűrésre!

Megnézem
Kapcsolat

Kapcsolat

Írja meg miben segíthetünk és szívesen visszahívjuk!

Megnézem